Veldstraat 90 - 2340 Beerse
Tel.: 014 96 05 59
In 1, 2, 3 een knappe kamer dankzij de Gyprocwerken uitgevoerd door Schrijnwerkerij Van Roy

Reken op ons vakmanschap wanneer u Gyproc wil laten plaatsen

Wie aan de laatste loodjes van zijn verbouwingswerken begint, heeft er vast al aan gedacht om gebruik te maken van gipsplaten voor de afwerking van muren en plafonds. De hoog kwalitatieve platen van Gyproc kunnen wij aan een vrij snel tempo voor u installeren. Zo hoeft u niet al te lang te wachten alvorens u de volgende stap kan zetten op vlak van uw binnenhuisafwerking.

Een valse muur zetten, een ruimte in twee opdelen, een vals plafond steken... Met Gyproc kan het allemaal! Bovendien bestaat er een ruime keuze in het type plaat. Zo kan u opteren voor gipsplaten die tevens ook isoleren of Gyprocplaten die waterafwerend zijn.

Schrijnwerkerij Van Roy: oog voor detail is onze sterkste troef

Wie beroep doet op onze service krijgt nooit halfslachtig afgewerkt werk afgeleverd. In tegendeel: wij verzekeren elke klant keer op keer van een perfecte afwerking. Wij engageren ons voor elk project om het tot in de puntjes af te ronden! Daarnaast zijn ook onze persoonlijke service en onze eerlijke prijzen mooi meegenomen!

Binnenschrijnwerk is ons vak. Van houten vloeren tot kasten op maat en keukens op maat: wij doen het allemaal met evenveel passie!

Zoek niet verder wanneer u Gyproc wil laten plaatsen! Onze hoofdzetel is gelegen in Vosselaar, maar wij zijn actief in de wijde omtrek van Turnhout. Provincie Antwerpen, zeg maar. Bel ons vandaag nog op en profiteer van een gratis offerte!

Clikc+