Veldstraat 90 - 2340 Beerse
Tel.: 014 96 05 59
De mooiste vloer, perfect geplaatst!

Reken op Schrijnwerkerij Van Roy voor houten vloeren om U tegen te zeggen

Wil u graag een bestaande vloer vernieuwen? Of heeft u net gebouwd en is de tijd rijp om een vloer te plaatsen? Denk dan zeker eens na over de mogelijkheden met betrekking tot houten vloeren. Zowel in moderne als meer klassieke woningen, schept een houten vloer enorm veel sfeer en warmte.

Laminaatvloeren: gemakkelijk in onderhoud

Bij Interieur en Algemene Schrijnwerkerij Van Roy werken wij steevast met laminaatparket. In tegenstelling tot natuurparket is deze vloer veel goedkoper en gemakkelijker in onderhoud. Op vlak van laminaat zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. U vindt vast en zeker de laminaatvloer die helemaal overeenstemt met de look en feel van uw woning! Wenst u professioneel advies? Dan helpen wij u graag verder!

Maatwerk is ons vak!

Bij Schrijnwerkerij Van Roy hebben wij al jarenlang ervaring met maatwerk. Al onze binnenschrijnwerken zijn het resultaat van 100% ambachtelijk vakmanschap en dat merkt u!

Onze hoofdzetel is gelegen in Vosselaar. Wij zijn actief in de wijde omtrek van Turnhout (Antwerpen). Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte!

Clikc+