Veldstraat 90 - 2340 Beerse
Tel.: 014 96 05 59
Een ruime dressing voor haar of een ingebouwde boekenkast voor hem?

Welke kasten u ook op maat wil laten maken, Schrijnwerkerij Van Roy realiseert het voor u

Wil u alles uit uw woning halen? Bent u verloren ruimtes ook zo beu? Haal het maximum aan opbergruimte uit uw huis dankzij kasten op maat. Wie kiest voor maatkasten laat geen hoekje onbenut, is zeker van kasten die helemaal bij de stijl van zijn woning passen én heeft een authentiek stuk in huis.

Bij Interieur en Algemene Schrijnwerkerij Van Roy zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in het creëren van maatkasten. Wij werken met allerhande materialen zoals melamine, laminaat, MDF... Steeds op maat van uw wensen en natuurlijk ook passend bij uw budget.

100% ambachtelijk vakmanschap

Maatwerk garandeert u van eerlijke meubels. Meubels met hart en ziel gemaakt, speciaal voor u. Als u een maatkast in huis haalt, heeft u gegarandeerd een uniek handgemaakt stuk in uw woning staan en dat is zoveel meer waard.

Zeg daarom massaproductie vaarwel en opteer voor een interieur op maat aan een correcte prijs. Wij helpen u graag verder!

Wij zijn actief in de wijde regio rond Turnhout. Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel ons snel op en laat het ons weten. Een offerte is steeds geheel vrijblijvend.

Clikc+